Friday, October 19, 2012

ELECTRO CLUSTERED PI WATER ( ECPI )APA ITU ELECTRO CLUSTERED PI WATER ( ECPI )? 

PI Water pertama kali di perkenalkan lebih 30 tahun dahulu sepanjang penyelidikan ke atas tumbesaran tumbuhan dan binatang di Asia. PI Water juga dikenali sebagai “Air Kehidupan” kerana banyak kepentingannya dalam kesihatan. Dahulu PI Water juga dikenali sebagai “Air Asli”, “Air Kehidupan” dan “Air Sempurna lagi lengkap”. Nama PI Water didapati dari symbol PI ( Π ) merujuk kepada nombor lengkap,oleh yang demikian PI Water dinamakan “Air Sempurna lagi lengkap”. 

Cabaran utama sehingga sekarang tentang PI Water ialah ketidakstabilan kerana ianya perlu digunakan secepat mungkin apabila di ambil dari punca asalnya,jika tidak kebaikannya dari segi kesihatan akan hilang kerana kesan medan elektromagnetik dan pencemaran yang berterusan di sekeliling kita.

Anda mungkin pernah mendengar tentang punca-punca air yang mempunyai unsur Therapeutic di seluruh dunia. Ini adalah unsur air semulajadi PI Water. Orang-orang hunza yang mana purata umur kehidupan mereka melebihi 100 tahun didapati menggunakan punca air yang mengandungi mineral dan keajaiban dari segi kesihatan. Punca-punca air inilah yang menjadi punca-punca semulajadi PI Water tetapi sayangnya apabila air tersebut dipindahkan daripada puncanya,maka nilai kualitinya menurun,dari segi kesihatan tidak sama seperti yang asal. 

Air ECPI (air yang halus,melarut,beralkali,beroksigen) penjana segala aktiviti fungsi tubuh termasuklah mengawal selia tindak balas pepejal yang dibawa beredar mengelilingi keseluruhan tubuh (bukan sekadar kehausan di mulut) dan sangat menguntungkan seluruh manusia sama ada baik dari faedah pembetulan semula kesilapan fahaman ortodox Allopathy yang didatangi oleh pengeluar-pengeluar ubat antarabangsa yang selalu mendapat keuntungan dari salah faham tentang fisiologi tubuh badan manusia dan banyak memberi bahaya kepada manusia, betapa pentingnya ECPI kepada manusia menghilangkan penyakit bukan symptom atau tanda-tanda sahaja, tiada lain yang lebih bermakna untuk kekal sihat melainkan ECPI. 

Sesungguhnya Maha Suci Tuhan yang menjadikan manusia dan bermula dari asal kejadian manusia itu dari air dan air diperlukan hingga keseluruh proses kehidupan tubuh badan manusia hinggalah akhir hayatnya,sesuai dengan firmannya dalam al-quran dalam surah AL ANBIYA' ayat [30] "Dan tidakkah orang-orang kafir itu memikirkan dan mempercayai bahawa sesungguhnya langit dan bumi itu pada asal mulanya bercantum (sebagai benda yang satu), lalu Kami pisahkan antara keduanya? Dan Kami jadikan dari air, tiap-tiap benda yang hidup? Maka mengapa mereka tidak mahu beriman?" 

Kejadian awal manusia sekarang dan akan datang tidak pernah berubah. Jadi air yang merupakan 75% komposisi tubuh badan dan selebihnya 25% adalah pepejal merupakan unsur penting dalam penerusan kehidupan.Kesihatan ditambah lagi dengan 95% komposisi darah adalah air dan semua pepejal dalam tubuh dikingkari oleh air. 

Selepas menyedari PI Water banyak kegunaannya dari segi perubatan disamping kerumitan untuk pemprosesan pengeluaran dan penyimpanan PI Water, dengan ini Kumpulan Perubatan Elektronik, The One Electronic Medication Hospital Sdn.Bhd dahulunya (Interhomeo Medicoll & Hospital Sdn.Bhd) HIV/AIDS-CANSER-EPI/ENDEMIC R&T CENTRE Sdn.Bhd, dahulunya (Pusat Selidik Rawat Aids & Kanser Asia Sdn.Bhd) cuba mengambil langkah untuk menyelesaikan masalah ini. 

Selepas beberapa siri percubaan ujian dan mengambil masa yang panjang, penyelidikan ini akhirnya berjaya menemui dan menghasilkan PI Water yang terbaik sekali yang di perkenalkan kepada pengguna sebagai ECPI atau “Electro Clustered PI Water”.Maka kami persembahkan kepada anda sebagai satu hadiah kemajuan sains yang diadun bersama secara harmoni di antara ilmu fizik moden alam semulajadi. Satu anugerah Tuhan kepada Kumpulan Perubatan Elektronik.
Ciri-ciri istimewa yang ada di dalam Electro Clustered PI Water kami adalah:

 1. Electro Clustered
 2. Osmosis songsang(Reverse Osmosis)(R.O)
 3. Rawatan Ultra violet(UV)
 4. Pengoksigenan(Oksigen)
 5. E=mc²=hf ; gelombang jisim berkembar,inground state jisim Alpha,jisim Beta & Sinar Gamma
 6. Electronic Coding
 7. Diamond Clustered
 8. Aqua Marina(ekstrak tenaga air laut)
 9. Ozon
 10. Ionize(berion)
 11. Kestabilan
 12. 400x lebih tinggi tenaga berbanding daripada lain-lain PI Water
 13. Halus.
Sejarah Penggunaan PI Water
 1. Meningkatkan IQ dan membantu tumbesaran anak-anak
 2. Pro Multivitamin
 3. Pro Hormon
 4. Pelega kesakitan
 5. mengurangkan penyakit batu karang
 6. melengkapkan lebih oksigen terhadap sel
 7. mempercepat dan mempermudahkan proses pengaliran air dalam badan
 8. awet muda semulajadi dan melambatkan proses penuaan
 9. menambahkan daya tahan semulajadi(imunity)
 10. mengurangkan pembesaran Pathogen
 11. mempercepatkan proses penyembuhan
 12. mengurang stimulasi sel
 13. mengurangkan paras gula dan kolestrol dalam darah
 14. mempertingkatkat deria rasa
 15. membantu masalah migraine dan sakit kepala
 16. membantu masalah resdung
 17. membantu sel menjadi normal
 18. membantu masalah tekanan darah tinggi dan kegemukan
 19. membantu masalah kanser dan ketumbuhan
 20. membantu masalah demam dan batuk
 21. membantu mengurangkan masalah asma dan alahan
 22. membantu masalah keracunan dan toksid
 23. membantu masalah sendi dan arthritis
 24. menambah keupayaan seksual
 25. meningkatkan semua fungsi organ system badan
 26. mengandungi lebih daripada 100 pro pemakanan tambahan untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan
 27. memperbaiki aura dan berbagai lagi
Sila klik banner untuk maklumat lanjut :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...